Wie zijn wij?

Team Carwash Schilde

Uw wagen doen schitteren, dat doen we graag. Al meer dan 25 jaar zelfs! Sinds begin 2019 mag er dan wel een frisse wind waaien dankzij nieuwe zaakvoerders, onze missie bleef dezelfde: u en uw wagen de beste zorgen geven. We verbeteren en innoveren voortdurend, op elk vlak want enkel de beste zeep en het beste water zijn goed genoeg voor uw wagen. We zetten alles op alles om u gelukkig weg te zien rijden in een schone auto.

Wat zijn onze sterktes?

Servicegericht

Wij dragen service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo bieden wij bij elk wasprogramma een voorreiniging aan. Elke betalende klant kan na de wasstraat gratis gebruik maken van onze stofzuigers, droogdoekjes, waterpunt en mattenkloppers.

Ecologische toets

Milieuvriendelijk

In onze carwash gebruiken wij hoofdzakelijk milieuvriendelijke producten. Dit voor zowel het wassen van auto’s als voor het onderhoud van onze wasstraat en onze bezinkputten. Wij beschouwen onze wasstraat eigenlijk als een menselijk lichaam waarin de gezonde bacteriën constant reageren op viezigheden van buitenaf: het vuil van de wagens. Door te wassen met probiotische producten, kunnen wij wassen met veel zuiverder water dan carwashes waar zware chemische zuren en/of alkalische zepen gebruikt worden. Wij kunnen ons water veel langer recycleren door de gezonde werking van specifieke bacteriën. Op die manier hergebruiken wij meer dan 70% van ons water. Daarnaast vangen wij ook nog heel wat regenwater op dat ook gebruikt wordt in onze wasstraat.

Recyclagesysteem

Bijna al het water dat wij gebruiken om wagens te wassen, circuleert door ons recyclagesysteem. We hebben vijf grote putten waarin vuil en vet afgescheiden worden van het verbruikte water. Door extra te beluchten via luchtpompen en zelfs een watervalsysteem, stimuleren wij de aanwezige bacteriën om de grootste vervuiling te neutraliseren. Voordat we dit water terug in onze wasstraat te gebruiken, loopt dit nog door een aantal filters, zodat we opnieuw met proper water aan de slag kunnen. Door wekelijks stalen te nemen van ons water en zo bij te sturen wanneer nodig, kunnen we het beste ecologisch verantwoorde waswater garanderen.

U kan dus met een gerust, groen geweten een bezoek brengen aan onze wasstraat!

Bij ons werken?

Wij staan altijd open voor uw spontane sollicitaitie.

Enkele basisvereisten die wij belangrijk vinden, zijn:

– U spreekt vlot Nederlands, en;

– U bent bereid om een dag in het weekend te werken.

Contacteer ons via info@carwashschilde.be of kom eens langs.

Contacteer ons vandaag nog.

Specifieke vragen over het onderhoud van uw wagen? Over onze programma’s? Of nog iets heel anders?
Neem zeker contact op. We helpen u graag verder.

    Of kom langs! En probeer meteen onze wasstraat en service uit.
    Carwash Soft & Shine, Turnhoutsebaan 413, 2970 Schilde