Sinds kort hangt er in onze wasstraat een mooi keurmerk te blinken, en daar zijn we heel trots op! Het laatste jaar hebben we enorm ons best gedaan om onze systemen te optimaliseren en de ervaring voor u stukken te verbeteren.

“Met dit keurmerk, uitgegeven door de vereniging, willen we de consument duidelijk tonen waar hij of zij hun wagen verantwoord gewassen en gereinigd wordt. Een carwash met het BBRV Keurmerk verbindt zich ertoe op een duurzame en milieubewuste manier auto’s te wassen. De werknemers voldoen aan de sociale regelgeving en de wetgeving omtrent oa milieu wordt nageleefd. Ook streeft een Keurmerk Carwash ernaar om een aangename omgeving voor de klant en zijn voertuig te creëren.” – Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen.

 

Wij blijven voortdurend verder zoeken naar alles dat het wasproces kan verbeteren. Ook uw mening telt, daarom staan wij altijd open voor constructieve feedback en al uw vragen. Aarzel dus niet om ons te contacteren of aan te spreken als ook u graag uw druppeltje bijdraagt 😉.

Fout: Contact formulier niet gevonden.